Mars-skrivet

Postet av Neset Fotballklubb den 2. Mar 2023

Hei! 

Februar er overstått og kunstgresset på Frostagrønt Arena har vært grønn flere ganger. Nå får vi håpe den holder seg grønn. Vi skal allerede til helgen i gang med Trøndersk Mesterskap for ungdomslagene. Mars måned er det våre ungdoms- og seniorlag som spiller kamper. De spiller Trøndersk Mesterskap med puljespill. 

Vi har også gjort unna årets årsmøte. På årsmøtet var det 18 deltagere og uten de store diskusjoner, ble det meste trumfet gjennom. Undertegnende er med 1 år til og har med seg sittende styre + Camilla Syrstad Forfang til styret 2023. Det er flere som går ut av sine verv og vi takker alle de for innsatsen! Vi prøver å holde rolleoversikten oppdatert, og den finner du på nesetfk.no. Slik at det enkelt skal være mulig å finne hvem som er hva i Neset Fotballklubb. 

I februar måned signerte vi også avtale med Sparebank1 om en samarbeidsavtale, denne avtalen gir oss et godt grunnlag for videre drift av klubben. Denne avtalen gjør det også mulig å kjøpe inn drakter til alle spillere i klubben! Disse draktene er nå under trykk og vi håper at vi i nærmeste fremtid spillerne kan ta den på seg og vi kan stolt vise frem den! For det er ingen tvil om at denne drakten blir fin! 

Den 22.mars, er det Kick-Off i Frostahallen og da er det meningen at alle våre spillere skal vises fram i de nye draktene! Her blir det oppsetting av 3v3 baner, kiosk salg og Coop Byggmix kommer med bestillingsliste for klær. (Det blir ikke anledning til å prøve klær aktuelle dagen, mer informasjon kommer gjennom laglederne).  

Jeg håper dere allerede i mars tar turen for å se ungdomslagene våre i aksjon! 

Vi ønsker lagene som skal i aksjon, lykke til! 

 

Med vennlig hilsen 

Styreleder i Neset Fotballklubb 

Geir Ude 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.