Medlemsinformasjon

Medlemskontingent

Alle som er spillere, trenere eller ledere i Neset må betale medlemskontingenten. Uten dette kan du ikke representere klubben, og klubbens forsikring gjelder heller ikke. 

Satser 2024

  • Voksen kr. 100,-
  • Barn kr 50,-  (t.o.m. det år en fyller 18)

Medlemskontingenten betaler du enkelt i Hoopit-appen når du er tilknyttet et lag eller som støttemedlem. 

Slik betaler du i Hoopit:

  1. Treningsavgiften ligger i innboksen i Hoopit appen. Trykk på betalingen med informasjon om hvem betalingen gjelder for og beløp.
  2. På betalingssiden i Hoopit appen: Hvis du allerede har lagt inn det kortet du ønsker å betale med, trykker du «Betal» og betalingen blir gjennomført øyeblikkelig. Har du ikke lagt til kort, vil du få mulighet til å gjøre det i betalingsprosessen. Eventuelt kan du gjøre det under «Profilen» din øverst til venstre på førstesiden i kalenderen. Trykk på «Betalingsinnstillinger» og legg inn kort.
  3. Når betaling er gjennomført vil kvittering komme på e-posten du har registrert under profilen din.

Medlemskontingent kan ev. betales direkte til konto: 4202 17 46767

Er du enda ikke registrert på Hoopit? Klikk på knappen under:

Bli medlem i Neset

 Les mer om Hoopit i Neset 

Treningsavgift

Grunnlaget for all aktivitet og sportslig utvikling i Neset FK ligger i treningsavgiften. Det er med den vi klarer å vedlikeholde og holde baner i drift, kjøpe inn utstyr (baller, kjegler, vester, drakter, førstehjelpsutstyr, osv.) til lagene, ha administrasjon, drifte klubbhus, betale dommerutgifter for å nevne noe. Kort sagt trenger vi treningavgifta for å holde klubben i gang. 

Satser 2024                 

Senior                                  kr. 3.600
Junior                                  kr. 2.900
15-16 år  (inkl. J17) kr. 2.250
13-14 år kr. 1.850
11-12 år kr. 1.350
9-10 år  kr. 850
7- 8 år    kr. 400
Under 7 år:  Gratis
Trimgruppe uten kamper kr 400

Aktivitetsavgiften blir tilgjengelig for betaling i Hoopit i løpet av vårsesongen.

Idrett for alle

Neset FK er opptatt av å holde kostnadene knyttet til deltagelse i klubbens aktiviteter nede, men vi har forståelse for at det i perioder kan hope seg opp med utgifter. Vi ønsker å ha med alle, og økonomi skal ikke være en årsak til ikke å delta i Neset FK. Vi oppfordrer å sende inn søknad ved behov for økonomiske bistand.

Søknad - støtte til aktivitetsavgift og/eller egenandel cup

Hovedfristen for søknaden er 30.mars
Etter dette vil søknader bli behandlet fortløpende. 

Det er også mulig å ta kontakt med en i styret dersom du har spørsmål eller utfordringer rundt betaling av treningsavgift.


Forsikring

Alle som spiller fotball i Neset er automatisk forsikret – dersom du har betalt medlemskontingenten! Forsikringen begynner å gjelde pr. 1. mars hvert nytt år, og den gjelder ett år, dvs. til og med 28./29. februar det påfølgende året.

Fotballforsikringen inkluderer fotballspillere i alle aldre, fra de minste barna til oldboys/-girls, inkludert trenere og ledere, både i kamp og under organisert trening.

Du finner forsikringsvilkårene som gjelder for Neset fotballklubb sine aktive medlemmer på https://www.fotball.no/klubb-og-leder/forsikring 

Hva gjør jeg ved fotballskade?

Les mer om dette på https://www.fotball.no/klubb-og-leder/forsikring/2016/hva-gjor-jeg-ved-fotballskade/?fbclid=IwAR3PA6OkALA9LsP4FcFwV5-nhdB-g79x3k-it5lBwBtHx55LRHo4ubgke4MRegler for utleie av klubbhuset
Kjøregodtgjørelse