Aprilskrivet

Postet av Neset Fotballklubb den 5. Apr 2023

Hei! 

Mars er over og påsken har kommet! Trøndersk mesterskap for ungdommen og Adressacupen for seniorlaget er over og seriespillet står for spill! Mars måned ble preget av kalde kvelder og hard bane nede på Frostagrønt Arena. Flere kamper ble utsatt fra tidlig mars til sent mars, men kampene er spilt og vinteren er over. 

Løpet av mars ble det gjennomført kick-off i Frostahallen! En flott onsdagskveld ble spillere, trenere og styret visst frem og applaudert fra fremmøte tilskuere. Vi hadde fått med oss våre samarbeidspartnere i Sparebank1, Hummel og Coop Byggmix, de var strålende fornøyde med å få være med på en slik kveld. En kveld med aktiviteter for barna og fornøyde barn og ungdom. Det var også gøy å se at både 6åringene og seniorgruppen var spent før de skulle entre hallflaten. Tusen takk til alle fremmøte og alle som bidro til kick-offen ble en fantastisk kveld. 

April måned er vi i gang med seriespillet for alle lagene fra 10 år og oppover! Vi starter allerede andre påskedag. Håper at så mange som mulig har muligheten til å komme på Frostagrønt Arena Vinnatrøa, Valavollen, Aasen Sparebank Arena og våre bortekamper for å heie frem alle våre spillere! Til seriespillet har vi i år 15 lag. Så det vil være mange muligheter for å se kamp! 

Jeg ber om at tilskuere og de som skal se på kampene på våre areaner om å stille seg på motsatt side av laglederbenken! Dette gjelder på alle våre kamper, alt fra knøtt 6 til senior! 

Ber også både dommere, spillere, trenere, lagledere og tilskuere om å respektere hverandre! Fair-Play skal stå høyt i kurs i Neset FK. Ta vare på hverandre og vis omsorg.
 
Jeg ønsker alle sammen lykke til med sesongen! Vi sees på fotballbanen! 

Mvh 
Styrleder i Neset FK 
Geir Ude 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.