Første test for "nye" Neset

Postet av Neset Fotballklubb den 16. Jan 2023

Til helga får vi en første indikasjon på hvordan Nesets A-lag klarer seg mot kvalifisert motstand. Det har vært stor entusiasme og mye folk på trening siden restarten i desember, og selv om det fortsatt er tidlig i prosjektet, blir det spennende å følge Vanvikan Indoor førstkommende lørdag 21. januar.

Jan Arve Tomren og Frode Jørstad Presthus leder seniorlaget til Neset i Vanvikan Indoor lørdag 21. januar. Foto: Lise Jørstad/Frostingen

 

– Vi har flere målsettinger for Vanvikan Indoor, sier hovetrener Jan Arve Tomren. Vi er ei stor gruppe med 22 mann som er fordelt på 2 lag. Miljøet og hvordan vi opptrer sammen er et veldig viktig fokusområde. Vi skal være en enhet som inkluderer, støtter og utfordrer hverandre. Vi har startet jobben på treningsfeltet med å integrere noen faste moment, som vi ønsker å se igjen og videreutvikle under kampene. Og summen av dette håper vi skal gi oss noen artige øyeblikk borti Vanvikan, som gjør at vi forhåpentligvis er de siste som drar fra hallen. Vi får prøvd oss sportslig, da vi møter både 4. og 5. div lag.


Turneringa, som Neset sist vant i 2019, spilles med 7 utespillere og keeper, og Neset stiller med to lag. Neset 1 skal møte FK Fosen 1, Rissa IL 1, Vanvik 2 og Lensvik IL 2, mens Neset 2 er i gruppe med Ørland BK 1, Malvik IL, Stjørna IL og FK Fosen 2.  


Vi ønsker Neset lykke til i Vanvik Indoor. Første kamp er lørdag kl 10:40.

Les også: Jan Arve og Frode er Nesets nye trenere


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.