Nå er vi i gang med Gåfotball!

Postet av Neset Fotballklubb den 23. Apr 2023

Fredag 21. april startet Nesetveteranan opp med gåfotball på Vinnatrøa. Vi var 15 medlemmer som sammen med Lene Tronseth fra NFF Trøndelag gjennomførte den første økta. Inntil videre vil vi fortsette med en økt i uka og det blir fredager kl. 11:30.

Deltagerne på Nesets første gåfotball-økt. Foran f.v. Lars Eiliv Flægstad, Morten Alstad, Egil Stamnsve, Jon Flægstad, Egil Hovdal, Stein Aursand, Dagfinn Sørheim, Lene Tronseth. Bak f.v. Melvin Oldervik, Arne Sørheim, Joar Vordal, Olav Kvamvold, Egil Lein, Harald Hernes, Johan Bjørn Aakerholm, Roald Kvam, Jens Helland, Asbjørn Hustøft. Foto: Janne Hopmo/Frostingen


Les også artikkel i Frostingen:  - Før fikk vi kjeft hvis vi ikke sprang, nå får vi kjeft hvis vi springer

Neset senior føler seg klare til seriestarten!

Postet av Neset Fotballklubb den 9. Apr 2023

Etter en innholdsrik oppkjøringsvinter, med 2 innendørscuper og Adressacupen, der Neset stort sett har møtt lag fra høyere divisjoner, og slått veldig godt fra seg mot de, er det nå endelig klart for serieåpning på Lånke i morgen, 2. påskedag.

Trenerteamet Jan Arve Tomren og Frode Jørstad Presthus. Foto: Lise Jørstad/Frostingen

– Endelig skal vi møte et lag i divisjonen der vi faktisk skal spille, sier trener Jan Arve Tomren. Vi er spente og vi gleder oss masse til å vise oss fra vår beste side i de nye spillerdraktene:-) Det er mye energi som skal ut, og forhåpentligvis vil vi vise det gjennom god fotball, underholdning og gode opplevelser!

Det forventes en god kontingent med Neset-supportere på Lånke kunstgress i morgen kveld kl. 20.00, og ikke minst til hjemmedebuten for "nye" Neset mot Hegra førstkommende lørdag kl 15.00 på Frostagrønt Arena Vinnatrøa! Vi håper at så mange som mulig i Neset-familien møter opp og heier fram laget. Pass også på å få med deg de andre kampene som spilles i aldersbestemte klasser denne uka! Se fullstendig oversikt på https://nesetfk.no
Aprilskrivet

Postet av Neset Fotballklubb den 5. Apr 2023

Hei! 

Mars er over og påsken har kommet! Trøndersk mesterskap for ungdommen og Adressacupen for seniorlaget er over og seriespillet står for spill! Mars måned ble preget av kalde kvelder og hard bane nede på Frostagrønt Arena. Flere kamper ble utsatt fra tidlig mars til sent mars, men kampene er spilt og vinteren er over. 

Løpet av mars ble det gjennomført kick-off i Frostahallen! En flott onsdagskveld ble spillere, trenere og styret visst frem og applaudert fra fremmøte tilskuere. Vi hadde fått med oss våre samarbeidspartnere i Sparebank1, Hummel og Coop Byggmix, de var strålende fornøyde med å få være med på en slik kveld. En kveld med aktiviteter for barna og fornøyde barn og ungdom. Det var også gøy å se at både 6åringene og seniorgruppen var spent før de skulle entre hallflaten. Tusen takk til alle fremmøte og alle som bidro til kick-offen ble en fantastisk kveld. 

April måned er vi i gang med seriespillet for alle lagene fra 10 år og oppover! Vi starter allerede andre påskedag. Håper at så mange som mulig har muligheten til å komme på Frostagrønt Arena Vinnatrøa, Valavollen, Aasen Sparebank Arena og våre bortekamper for å heie frem alle våre spillere! Til seriespillet har vi i år 15 lag. Så det vil være mange muligheter for å se kamp! 

Jeg ber om at tilskuere og de som skal se på kampene på våre areaner om å stille seg på motsatt side av laglederbenken! Dette gjelder på alle våre kamper, alt fra knøtt 6 til senior! 

Ber også både dommere, spillere, trenere, lagledere og tilskuere om å respektere hverandre! Fair-Play skal stå høyt i kurs i Neset FK. Ta vare på hverandre og vis omsorg.
 
Jeg ønsker alle sammen lykke til med sesongen! Vi sees på fotballbanen! 

Mvh 
Styrleder i Neset FK 
Geir Ude