Februar-skrivet

Postet av Neset Fotballklubb den 3. Feb 2023

Hei, 

Første måned er over og nesten alle lag er i gang med sesongen! 
Vi har i januar måned spredt våre treninger mellom Frostahallen, Minihallen, Level sportsenter og Skatvalshallen. Vi har trenere og lagledere (mangler 1 lag) for sesongen 2023 allerede klar! Det vitner om et stort engasjement! 

Selv om det er over 2 måneder igjen til første seriekamp er noe som har skjedd. Neset og Aasguten har inngått samarbeidsavtale de neste 3 årene. Dette innebærer at spillerne får spille med jevnaldrende i ungdomsfotballen og vi greier å gi et bedre trenings og kamptilbud. Vi har også signert 5-års avtale med Assistco (Hummel) med utstyrsleveranse, Coop Byggmix er også med i en denne trepartssamarbeidet.  

Som nevnt tidligere er 2 måneder igjen til seriekamp. Men vårt “nye” a-lag har allerede vært i Vanvikan på cup og der ble det andreplass på “youngboys” laget og semifinale på “oldboys”. Vi har også hatt 3 lag som deltakere på Malvik-cupen. (J17, G14x2 og G11). Selv om seriespill ikke starter før etter påske, blir det fotball på Vinnatrøa i mars. (Håper virkelig værgudene blir med oss). Trøndersk mesterskap for ungdom blir spilt i mars, der hvor alle våre ungdomslag skal være med. Seniorlaget skal spille alle sine 3 gruppespill kamper på Stjørdal i en ny satsning fra Adressa. (Live-dekning) 

Selv om det er snø ute nå, er det ikke akkurat stille når styret har sine møter. Vi er godt i gang med planlegging av sesongen og rammene rundt. Den 27. Februar kl 18:00 i klubbhuset, er det årsmøte og det er i dette møtet man vedtar hvordan klubben skal driftes. Det er her medlemmene kan påvirke hvordan vi skal drive klubben. Det er så viktig at vi greier å ha et levende og godt årsmøte, så håper at så mange som mulig kommer for å delta på dette! Velkommen skal alle våre medlemmer være! 

Foran årsmøte har vår valgkomiteen jobbet med å sikre at vi fortsatt kan ha et bra styre. De som står på valg i årets årsmøte fra styre er som følgende: Leder (undertegnede er derimot ikke på valg som styrerepresentant), Lars Eilif Flægstad (nestleder og bane-ansvarlig) og Anders Dagsvik (Fair-play og rekruttansvarlig). Styret har også ønsket oss en utvidelse av styret med ekstra medlem. Så vi håper valgkomiteen innstiller til et godt styre også i 2023. 

Sett også av datoen 22.mars, da blir det Kick-Off i Frostahallen og vi invitere til folkefest! Alle spillere fra knøtt 6 til senior kommer. Vi setter opp 3v3 baner slik at de kan spilles ball i dem, det blir kiosksalg og Coop Byggmix kommer for prøvetaking av klær. I forbindelse med Kick-off blir det også Klubbuke med minimum 25% rabatt på klubbkolleksjon vår. Endelig pris på klærne denne uken blir offentliggjort litt senere.  

 

Det var nok for denne gang! Jeg håper jeg ser dere på årsmøtet den 27.februar 2023! 

PS; Føler du at du har så lyst til å bidra i Neset, men du vet ikke hvor du skal henvende deg? Joda, ta dette med meg. Så finner vi en løsning 😊  

 

Med vennlig hilsen  
Styreleder i Neset Fotballklubb 
Geir Ude
 To Neset-lag til Magnar Lundemos Minnecup

Postet av Neset Fotballklubb den 2. Feb 2023

Neset-lagene imponerte stort i Vanvikan Indoor i januar. Helga 4.-5. februar får de igjen sjansen til å bryne seg mot enda sterkere motstand i Meråkerhallen.

24 lag deltar i cupen på kunstgresset i Meråkerhallen, der lagene spiller 8 mot 8. Innledende puljer spilles på lørdag, og alle lag deltar også i sluttspillet på søndag.


Kamper for Neset-lagene lørdag:

13:40        JÄRPEN IF II    -    NESET FK I                -    

14:20        NESET FK II    -    JÄRPEN IF I    

15:05        LÅNKE G-19    -    NESET FK I    

15:25        TRØNDER-LYN I    -    NESET FK II    

16:10        TANGMOEN G-19    -    NESET FK I    

17:15        ORKANGER IF    -    NESET FK II    


Dette kan bli en fin ettermiddag i Meråker-hallen, så møt gjerne opp og støtt Neset FK.

Ellers kan du følge kampene på https://minnecup.net/